Sekretesspolicy

sekretesspolicy

 

uppskatta dina data och privat utrymme mycket personales.Su tillfredsställelse är vårt hopp.
 Detta avsnitt i transaktionen: är dedikerade till att bevara integriteten hos alla besökare till vår hemsida. Läs följande integritetspolicy för att förstå hur vi använder och skyddar den information som du ger oss.

 

När du använder vår hemsida, vi kan samla in, lagra och använda följande information och uppgifter:

 1.La

information om din dator och dina besök på denna hemsida, såsom din IP-adress, plats, typ av webbläsare, datum och tid för besöket och om mängden av åsikter aquí.Cuando göra vår kunden åtkomst till webbplatsen via en webbläsare, registrerar våra servrar automatiskt viss information.

 

2 Genom att registrera eller göra en beställning på denna webbplats, samtycker du till insamling, användning och överföring enligt villkoren i politiken. Så när du besöker, registrera eller visa produkter där du kan ställa för att ge information om dig själv, inklusive ditt namn, kontaktuppgifter och kredit-eller betalkort.

 

3.You kan samla in information om din användning av vår hemsida samt information om ditt budskap, skickade e-post och hemsida till oss. För att upprätthålla normer kundservice och att hjälpa personalen utbildning, kan du spela in och övervaka inkommande samtal.

 Använda din personliga information

 

Din information kommer vi att kunna ge tillgång till alla delar av vår webbplats och leverera de varor eller tjänster du har begärt. Också möjligt för oss att fakturera dig och kontakta dig vid behov angående din order.
 Speciellt kommer vi att använda och analysera den information vi samlar in så att vi kan administrera, stödja, förbättra och utveckla vår verksamhet.
 Oroa dig inte, snälla! Vår webbplats uppskattar din personliga integritet. Vi delar inte och sälja dina uppgifter till andra i absolut avskildhet. Din tillfredsställelse är vårt hopp.

 

Vi kan använda din personliga information endast inklusive följande:
 Ett. Administrera webbplatsen.
 Två. Förbättra din webbupplevelse och webbdesign.
 Tre. Fyll i din order.
 April. Ge den information som nyheter på hemsidan, nya tjänster och specialerbjudanden eller kampanjer som kan vara av intresse (vi kan se meddelandena hålla kontakten med dig.)
 Maj. Vi kommer inte att sälja eller dela din personliga information med andra.

 

För att kunna ge den bästa servicen till våra kunder, skickar vår hemsida periodiska specialerbjudanden och rabatter via e-post. Du kan alltid avbryta våra nyheter genom att skicka ett mail.

tillbaka